Personalized Keto Meal Plan at Your Fingertips

Wild berries from the Province of Northern Savonia – Arctic bramble (Rubus arcticus) 9

Wild berries from the Province of Northern Savonia - Arctic bramble (Rubus arcticus) 9

Posted by JP Korpi-Vartiainen on 2012-06-03 21:56:46

Tagged: , mesimarja , harvinainen , metsämarja , suomalainen , savolainen , jalokivi , villi , punainen , marja , keto , niitty , varjoisa , kasvi , luonto , heinäkuu , elokuu , kesä , kesäinen , maaseutu , metsä , terveellinen , lähiruoka , vitamiinit , ruoka , elintarvike , Kuopio , Pohjois-Savo , jpko , Finland , arctic , bramble , Finnish , berry , wild , forest , Savonian , jewel , meadow , shadow , red , healthy , vitamins , food , July , August , countryside , view , closeup

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.